Start
Aanbod
Contact

workshops-demo's Beurscatering Recepties Buffet Event catering Huiswijnen

 

Beurscatering

Indien jouw browser geen Acitve-X toepassingen toelaat, kan je via de link onderaan deze pagina naar onze externe foto-albums gaan

 

Wanneer u met uw bedrijf aanwezig bent op een vakbeurs, wilt u natuurlijk zoveel mogelijk tijd doorbrengen met uw bestaande en potentiŽle klanten en dit zonder u zorgen te hoeven te maken over het onthaal van deze klanten. Om hen in stijl te ontvangen met een hapje en een drankje kan u beroep doen op ons.

Wij zorgen voor de drankjes en de hapjes, al dan niet met bedienend personeel. Eventueel zorgen wij ook voor de (broodjes)lunch van de standhouders of het onthaal van uw bezoekers op de stand.

"Beurscatering" kan zo uitgebreid of beperkt zijn als u zelf wilt. Het kan hier eenvoudigweg gaan over drankjes met enkele knabbeltjes op de tafels maar u kan er ook een uitgebreide receptie van maken om uw klanten eens bijzonder te verwennen.

 

Indien de diashow niet zichtbaar is, laat jouw browser geen Active-X besturingselementen toe. In dat geval kan je ze eenmalig toelaten of klik hier om naar onze externe foto-albums gaan. Je kan daar voor een diashow kiezen of zelf door de foto's bladeren.

 

 

 

ASEC team BVBA - Verkensmeersstraat, 4 - 1740 Ternat - Belgium