Start
Aanbod
Contact

workshops-demo's Beurscatering Recepties Buffet Event catering Huiswijnen

 

Buffet

 

Door onze jarenlange bewezen ervaring met het VIP ontbijt voor de Ronde van Vlaanderen en dit voor meer dan 2000 genodigden, kunnen we het ontbijtbuffet trots één van onze specialiteiten noemen.

Wij staan in voor de vlekkeloze organisatie van uw ontbijt. Of het nu over enkele tientallen of een paar duizend genodigden gaat, wij zorgen voor een vlot verloop. Geen lange wachttijden voor de koffie, een mooi verzorgd buffet tot aan de laatste gast, enkel kwaliteitsproducten op het buffet, ... wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Het enige wat u moet doen is uw gasten uitnodigen en wij zorgen voor de rest.

Een standaardontbijtbuffet kan ook zonder problemen verder uitgebreid worden tot een champagne ontbijt of een luxueuze brunch.

Het spreekt voor zich dat ook andere buffetformules tot onze mogelijkheden behoren: warme en koude buffetten, themabuffetten, dessertbuffetten, kaasbuffetten, ...

 

 

 

 

Deze diashow geeft een sfeerbeeld van enkele buffetten:

(navigeren door de foto's kan door met de muis over het beeld te gaan en de navigatiebalk onderaan te gebruiken.)

Indien de diashow niet zichtbaar is omdat jouw persoonlijke instellingen geen Active-X besturingselementen toelaten, kan je ze eenmalig toelaten of via deze link naar onze externe foto-albums gaan. Je kan daar voor een diashow kiezen of zelf door de foto's bladeren.

 


 

 

 

ASEC team BVBA - Verkensmeersstraat, 4 - 1740 Ternat - Belgium