Start
Aanbod
Contact

workshops-demo's Beurscatering Recepties Buffet Event catering Huiswijnen

 

Kookincentives

kookworkshopU heeft de keuze uit 3 verschillende formules:

de kookworkshop - er is slechts een zeer beperkte voorbereiding gedaan. Onder begeleiding van onze chef kok maken de deelnemers een volledig menu klaar, dresseren zelf de borden en bedienen mekaar aan tafel.

de kookdemo - de kok maakt het volledige menu klaar als demonstratie. Ondertussen geeft hij uitleg bij de gebruikte technieken en ingrediŽnten en licht de receptuur gedetailleerd toe. De genodigden kijken toe tijdens de bereiding en kunnen nadien aan tafel genieten van wat de kok hen voorschotelt.

combinatie kookworkshop en kookdemonstratie -  de kok bereidt het menu en de deelnemers kunnen hem helpen bij de afwerking van gerechten, de toepassing van speciale technieken, het dresseren en opdienen van de borden. Tijdens de bereiding geeft de kok ook uitgebreide toelichting bij de gebruikte ingrediŽnten en technieken en kunnen de deelnemers vragen stellen.

 

 

Bij alle 3 de formules zorgen wij voor receptenboekjes die de deelnemers na afloop mee naar huis kunnen nemen.

De kookincentives gaan door in ons kookatelier te Ternat en dit voor groepen van 14 tot 24 deelnemers. Op aanvraag kan van deze aantallen afgeweken worden en indien gewenst kunnen wij ook een kookdemo of -workshop op een door u gekozen locatie doen.

 

Live Cooking

live cooking

 

Een andere mogelijkheid is Live cooking - Naast de verschillende workshop formules, is het eveneens mogelijk om met een groep tot maximaal 24 personen (klassiek diner aan tafel) of tot 35 personen (walking dinner met statafeltjes) te komen dineren terwijl de kok het menu live klaarmaakt in dezelfde ruimte als waar er gegeten wordt. GeÔnteresseerden kunnen dan zien wat er in de keuken gebeurt maar het hele kookgebeuren is ondergeschikt aan het diner en blijft op de achtergrond. Er wordt geen expliciete uitleg gegeven, tenzij de gasten ernaar vragen natuurlijk. Er wordt ook geen inbreng van de gasten verwacht en alle gerechten worden door ons professioneel personeel opgediend zoals u dat in een restaurant gewoon bent.

 


 

Deze diashow geeft een sfeerbeeld van voorbije workshops en demonstraties. Met dank aan iedereen die hieraan meewerkte:

 

(navigeren door de foto's kan door met de muis over het beeld te gaan en de navigatiebalk onderaan te gebruiken.)

Indien de diashow niet zichtbaar is omdat jouw persoonlijke instellingen geen Active-X besturingselementen toelaten, kan je ze eenmalig toelaten of via deze link naar onze externe foto-albums gaan. Je kan daar voor een diashow kiezen of zelf door de foto's bladeren.

Voor prijzen en voorbeeldmenu's, klik hier.

 

ASEC team BVBA - Verkensmeersstraat, 4 - 1740 Ternat - Belgium