Start
Aanbod
Contact

Start workshops-demo's Beurscatering Recepties Buffet Event catering Huiswijnen

 

Wilt u een feest organiseren, wenst u catering tijdens uw aanwezigheid op een vakbeurs, had u graag een kookworkshop als teambuilding ...? Wanneer u uw klanten, gasten of medewerkers wil verwennen met een hapje en een drankje, dan helpen wij u daar graag bij.

Een greep uit onze mogelijkheden:

Kookworkshops - kookdemo's

Een leuke activiteit als teambuilding, na een intensieve vergadering of gewoon onder vrienden

Live Cooking

Wil u eens wat anders dan gewoon op restaurant gaan met uw klanten, dan is live cooking misschien wel wat voor u: Keuken en eetruimte zijn één geheel. De gasten kunnen zien wat er in de keuken gebeurt maar er wordt geen actieve inbreng verwacht. De volledige ruimte blijft exclusief voor uw gezelschap gereserveerd.

 

 

Beurscatering

Wanneer uw bedrijf aanwezig is op een vakbeurs, dan wil u natuurlijk uw bestaande en potentiële klanten in stijl ontvangen. Wij doen dat voor u zodat u zich volledig op uw klant kan concentreren.

 

 

Recepties

Een prijsuitreiking, een productvoorstelling, een jaarafsluiting, ... deze en talrijke andere gelegenheden vragen om een feestelijke receptie.

 

 

 

 

Buffet

ASEC team is gespecialiseerd in uitgebreide ontbijtbuffetten van enkele tientallen tot enkele duizenden genodigden. Ook warme en koude buffetten, kaasbuffetten en dessertbuffetten behoren tot onze mogelijkheden.

 

 

Event catering

Event catering is een vlag die vele ladingen dekt. ASEC team helpt u graag bij alle vormen van catering op kleine en grote evenementen.

 

 

 

 

 

ASEC team BVBA - Verkensmeersstraat, 4 - 1740 Ternat - Belgium